28. 08. 2025 |
|
11:00 - 13:00 |
|
Spletni seminar |
Kotizacija za prijavo na dogodek znaša:
Plačilo kotizacije je potrebno pred pričetkom seminarja na transakcijski račun:
Po prejemu plačila vam bomo izdali račun in po dogodku poslali potrdilo o udeležbi.
Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu: dogodki.grosuplje@ozs.si.
Usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, mesnice, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezani upoštevati načela sistema HACCP.
Kaj boste izvedeli?
Komu je izobraževanje namenjeno?
Po zaključku izvedbe boste prejeli potrdilo o usposabljanju, ki ga potrebujete kot dokazilo, da se izobražujete ter ste usposobljeni za delo z živili. Število mest je omejeno, zato vas vabimo, da prijavo oddate čim prej.
Veselimo se vaše udeležbe in skupnega koraka k varnejši in boljši praksi ravnanja z živili!
O IZVAJALCU: Izobraževanje organiziramo s podjetjem LI-JA storitve d.o.o., ki je združen tim strokovnjakov iz področja varstva pri delu ter HACCP sistema. Prizadevajo si, da nudijo kakovostno in celovito rešitev na obeh področjih. Za opravljanje strokovnih nalog imajo pridobljena vsa potrebna pooblastila. Njihovo kompetentno in usposobljeno osebje s svojim znanjem skrbi za celovito izvedbo storitve pri naročniku. S svojo vsestransko kompetentnostjo omogočajo strankam uspešnejše in bolj ekonomično poslovanje pri nižjih skupnih stroških dela in ob izbolšanju kakovosti delovnega okolja. Izobraževanje vodi Tjaša Doblekar (univ. dipl. ing. živilske tehnologije), ki je diplomirala na Biotehniški fakulteti smer živilstvo. Ima večletne izkušnje z vzpostavitvijo HACCP sistema v različnih živilskih obratih ter inšpekcijskimi službami.