SPLETNO USPOSABLJANJE HACCP ZA VODJE

28. 08. 2025

11:00 - 13:00

Spletni seminar
Objavil/a Vera Brezovar dne 19. 05. 2025 ob 12:10

KOTIZACIJA

Kotizacija za prijavo na dogodek znaša:

  • Za člane OOZ Grosuplje: 61.00 EUR
  • Za člane OZS oz. drugih območnih zbornic: 85.40 EUR
  • Za ostale udeležence: 85.40 EUR
DDV je vključen v ceno.
Prijava
POGOJI PRIJAVE

Plačilo kotizacije je potrebno pred pričetkom seminarja na transakcijski račun:

OOZ Grosuplje, Ob Grosupeljščici 1B, 1290 Grosuplje
TRR: SI56 6000 0000 0052 160 (LON)
Sklic: 00 28082025-davčna številka
Namen plačila:  OOZ-2025-08-28
Koda namena: OTHR

Po prejemu plačila vam bomo izdali račun in po dogodku poslali potrdilo o udeležbi.

ODPOVED UDELEŽBE:
  • Udeležbo lahko odpoveste najpozneje do pričetka dogodka.
  • Če udeležbo odpoveste pravočasno, vam zaračunamo 50% kotizacije.
  • V primeru neupravičene odsotnosti vam bomo zaračunali polno kotizacijo, in sicer: 85.40 EUR.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu:  dogodki.grosuplje@ozs.si.

Usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, mesnice, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezani upoštevati načela sistema HACCP.

Kaj boste izvedeli?

  • Zakonodajne obveznosti nosilcev dejavnosti
  • Pomen in vodenje HACCP
  • Validacije in obveznost vzorčenja živil
  • Kako optimizirati (poenostaviti) HACCP - manj evidenc, večji nadzor
  • Verifikacija
  • Priprava na obisk inšpektorja

Komu je izobraževanje namenjeno?

  • Odgovornim osebam za vzpostavitev in vzdrževanje HACCP sistema
  • Vodjem in članom HACCP tima
  • Osebam, odgovornim za varnost živil v podjetju
  • Vsem ki želijo nadgraditi in poenostaviti že obstoječi HACCP sistem ter tudi tistim, ki ga želijo na novo vzpostaviti

Po zaključku izvedbe boste prejeli potrdilo o usposabljanju, ki ga potrebujete kot dokazilo, da se izobražujete ter ste usposobljeni za delo z živili. Število mest je omejeno, zato vas vabimo, da prijavo oddate čim prej.

Veselimo se vaše udeležbe in skupnega koraka k varnejši in boljši praksi ravnanja z živili!

O IZVAJALCU: Izobraževanje organiziramo s podjetjem LI-JA storitve d.o.o., ki je združen tim strokovnjakov iz področja varstva pri delu ter HACCP sistema. Prizadevajo si, da nudijo kakovostno in celovito rešitev na obeh področjih. Za opravljanje strokovnih nalog imajo pridobljena vsa potrebna pooblastila. Njihovo kompetentno in usposobljeno osebje s svojim znanjem skrbi za celovito izvedbo storitve pri naročniku. S svojo vsestransko kompetentnostjo omogočajo strankam uspešnejše in bolj ekonomično poslovanje pri nižjih skupnih stroških dela in ob izbolšanju kakovosti delovnega okolja. Izobraževanje vodi Tjaša Doblekar (univ. dipl. ing. živilske tehnologije), ki je diplomirala na Biotehniški fakulteti smer živilstvo. Ima večletne izkušnje z vzpostavitvijo HACCP sistema v različnih živilskih obratih ter inšpekcijskimi službami.