SPLETNO USPOSABLJANJE HACCP

19. 06. 2025

11:00 - 13:00

Spletni seminar
Objavil/a Vera Brezovar dne 15. 05. 2025 ob 14:54

KOTIZACIJA

Kotizacija za prijavo na dogodek znaša:

  • Za člane OOZ Grosuplje: 61.00 EUR
  • Za člane OZS oz. drugih območnih zbornic: 85.40 EUR
  • Za ostale udeležence: 85.40 EUR
DDV je vključen v ceno.
POGOJI PRIJAVE

Plačilo kotizacije je potrebno pred pričetkom seminarja na transakcijski račun:

OOZ Grosuplje, Ob Grosupeljščici 1B, 1290 Grosuplje
TRR: SI56 6000 0000 0052 160 (LON)
Sklic: 00 19062025-davčna številka
Namen plačila:  OOZ-2025-06-19
Koda namena: OTHR

Po prejemu plačila vam bomo izdali račun in po dogodku poslali potrdilo o udeležbi.

ODPOVED UDELEŽBE:
  • Udeležbo lahko odpoveste najpozneje 2 dneva pred pričetkom dogodka.
  • Če udeležbo odpoveste pravočasno, vam zaračunamo 50% kotizacije.
  • V primeru neupravičene odsotnosti vam bomo zaračunali polno kotizacijo, in sicer: 85.40 EUR.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu:  dogodki.grosuplje@ozs.si.

Za vas smo v sodelovanju s podjetjem LI-JA storitve d.o.o., pripravili HACCP izobraževanje. Dogodek je namenjen vsem, ki poslujete v živilski verigi – proizvajalcem, predelovalcem, trgovcem, gostincem, slaščičarjem, dostavljavcem živil in drugim, ki ste po zakonodaji dolžni vzpostaviti sistem notranjega nadzora na osnovi načel HACCP.

Kaj boste izvedeli?

  • Seznanitev z zakonodajnimi zahtevami vezanih na zagotavljanje varne hrane na nacionalni in evropski ravni
  • Spremljajoči higienski program
  • Osnove dobre higienske prakse (DHP) in dobre proizvodne prakse (DPP) v obratu
  • Razlaga in obvladovanje tveganj v procesu (KT/KKT)
  • Zagotavljanje sledljivosti
  • Navodila za vzpostavitev in vodenje HACCP sistema v živilski dejavnosti
  • Navodila za pripravo dokumentacije za inšpekcijski pregled


Komu je izobraževanje namenjeno?

Lastnikom podjetij, vodjem obratov, odgovornim osebam za kakovost ter vsem, ki sodelujejo pri ravnanju z živili.

Po izvedenem izobraževanju udeleženci prejmejo tudi potrdilo o opravljenem izobraževanju in ga je potrebno priložiti ob inšpekcijskem nadzoru.

Število mest je omejeno, zato vas vabimo, da prijavo oddate čim prej.

Veselimo se vaše udeležbe in skupnega koraka k varnejši in boljši praksi ravnanja z živili!

O IZVAJALCU: Izobraževanje organiziramo s podjetjem LI-JA storitve d.o.o., ki je združen tim strokovnjakov iz področja varstva pri delu ter HACCP sistema. Prizadevajo si, da nudijo kakovostno in celovito rešitev na obeh področjih. Za opravljanje strokovnih nalog imajo pridobljena vsa potrebna pooblastila. Njihovo kompetentno in usposobljeno osebje s svojim znanjem skrbi za celovito izvedbo storitve pri naročniku. S svojo vsestransko kompetentnostjo omogočajo strankam uspešnejše in bolj ekonomično poslovanje pri nižjih skupnih stroških dela in ob izbolšanju kakovosti delovnega okolja.

Izobraževanje bo vodila strokovnjakinja Dominika Dolšak.