Navodila za uporabo kataloga

Spoštovani obrtniki in podjetniki. 

V naš katalog obrtnikov in podjetnikov smo avtomatsko vpisali vse naše člane Območne obrtno podjetniške zbornice Grosuplje. Podatki so prenešeni iz uradnih evidenc, ki pa jih lahko sami popravljate ali dopolnjujete. Osnovni podatki o sedežu podjetja in kontaktih so že objavljeni, vi pa lahko uredite dodatne opise dejavnosti, izberete ključne besede, dodate logotip podjetja in največ 3 fotografije, ki kar najbolje opisujejo vaše dejavnosti. 

V nadaljevanju smo pripravili krajša navodila za uporabo samega kataloga. Če boste imeli kakršnekoli težave pa se lahko obrnete na pomoč preko maila na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Navodila za uporabo kataloga

Registracija

1. Na spletni strani se je potrebno registirati. To storite tako, da greste z miško na zgornji meni, na gum prijava in potem izberete registracija. 

slika1

2. Odpre se vam obrazec za vnos podatkov o registraciji. Uporabniško ime mora biti unikatno, zato predlagamo, da za uporabniško ime izberete kar vaš epoštni naslov. Vsi podatki na obrazcu so obvezni. Če bo pri vnosu prišlo, do kakšne napake, vas bo sistem samodejno opozoril kje je napaka. Pomembno je, da v spodnjem polju vnesete naziv podjetja za katerega bi želeli urejati podatke v katalogu.

slika2

3. Po uspešno oddani registraciji boste na spletni strani videli izpisano spodnje obvestilo.

slika3

Istočasno boste na vaš epoštni naslov prejeli sporočilo, da morate potrditi pravilnost vašega epoštnega naslova. 

slika8

S klikom na povezavo boste aktivirali vaše podatke.

slika4

S tem je registracija za vas končana. Počakati je potrebno na avtorizacijo podatkov s strani skrbnika. Ko bo avtorizacija potrjena boste o tem obveščeni preko epošte. Avtorizacijo lahko pričakujete v roku 24 ur po registraciji. 

Vpis/prijava

Za prijavo na spletno stran greste z miško na meni PRIJAVA in vpišete vaše uporabniško ime in geslo, ki ste jih izbrali ob registraciji.

slika1

Po uspešni prijavi se vam avtomatsko odpre PREGLED PODATKOV V KATALOGU za podjetje, katerega skrbnik ste. 

slika5

Podatke o podjetju uredite tako, da kliknete na oranžni "svinčnik" na desni strani. 

slika9

Odpre se vam obrazec za urejanje podatkov o izbranem podjetju. Obrazec je enostaven in pregleden.

  • Izberete lahko eno ali več kategorij dejavnosti (za izbiro več kategorij držite tipko CTRL in klikajte željene kategorije). 
  • Lahko popravite naziv podjetja
  • Vnesite kratek opis podjetja, ki je viden v katalogu razvrstitve podjetij (primer spodaj)

slika6

  • vnesite podrobnejši opis, ki je prikazan ko pregledute celoten profil podjetja. 
  • dodatje logorip in tri (3) fotografije, ki jih enostavno poiščete na vašem računalniku
  • za boljše iskanje po katalogu in boljšo prikazanost v iskalnikih vnesite ključne besede, ki opisujejo vaše dejavnosti
  • uredite lahko same podatke o naslovu in kontaktih podjetja
  • zadnje polje je polje za prikaz lokacije na zemljevidu, ki je v večini primerov enak sedežu podjetja. Google zemljevidi sami prikažejo zemljevid na podlagi naslova, ki ga vnesete v to polje. 
  • Vse podatke potrdite s klikom na gumb SHRANI. 

S tem je urejanje podatkov zaključeno. Podatke lahko kadarkoli ponovno urejate. Če boste imeli ob urejanje kakršnekoli težave pa se obrnite na sedež OOZ Grosuplje, priporočljivo kar premo epošte na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

.

Natisni